МНР апелира нашите граѓани што се во Русија да ја напуштат со комерцијалните летови и други линии пред затворањето на воздушниот простор за руските превозници

Исто така, од МНР ги повикуваат сите државјани на Северна Македонија, кои во претстојниот период планираат посета … Продолжи со читање МНР апелира нашите граѓани што се во Русија да ја напуштат со комерцијалните летови и други линии пред затворањето на воздушниот простор за руските превозници