Мнозинството е стабилно, но секогаш постои можност и потреба за негово проширување – вели Ковачевски

Премиерот вели дека владејачкото мнозинство во моментов брои 64 пратеници, а евентуален влез на Алијанса за Албанците … Продолжи со читање Мнозинството е стабилно, но секогаш постои можност и потреба за негово проширување – вели Ковачевски