Младите родилки кои починаа од ковид-19 немале други заболувања, едно бебе се бори за живот

Сите сме поразени, вели директорката на Клиниката за гинекологија во Скопје, Викторија Јовановска, по смртта на двете … Продолжи со читање Младите родилки кои починаа од ковид-19 немале други заболувања, едно бебе се бори за живот