Мјанмар го блокира Фејсбук за да спречи организирање граѓанска непослушност

Фејсбук, како една од најпопуларните социјални мрежи во Мјанмар, од денеска е целосно блокиран за користење, со … Продолжи со читање Мјанмар го блокира Фејсбук за да спречи организирање граѓанска непослушност