Мизрахи бара да се прошири истрагата и да се продолжи рокот на работа на Анкетната комисија за Онкологија

Прашана дали има законска основа за продолжување на работата на Комисијата, Мизрахи рече дека има, но за … Продолжи со читање Мизрахи бара да се прошири истрагата и да се продолжи рокот на работа на Анкетната комисија за Онкологија