Мицотакис: Како премиер, на сите, но пред сè на роднините на жртвите, им должам едно големо извини

„Органите на правдата брзо ќе ја истражат трагедијата и ќе ги изведат одговорните. Сега должиме да застанеме … Продолжи со читање Мицотакис: Како премиер, на сите, но пред сè на роднините на жртвите, им должам едно големо извини