Мицкоски за Груевски: Човекот што зборуваше за нож во грб стана токму тоа за својата партија

Мене како човек ми е предизвик да се борам против оваа власт и да бидам рамо до … Продолжи со читање Мицкоски за Груевски: Човекот што зборуваше за нож во грб стана токму тоа за својата партија