Мицкоски: Во тек се консултации – каква треба да биде формата на референдумот

„Задолжителна, консултативна, кога би се одржал тој референдум, кој би го поднел – дали пратениците, дали тоа … Продолжи со читање Мицкоски: Во тек се консултации – каква треба да биде формата на референдумот