Мицкоски: ВМРО-ДПМНЕ е фаворит на парламентарните избори, разликата е два наспроти еден

Мицкоски говореше и за проблемот со издавањето патни исправи велејќи дека претходното раководство на МВР знаело дека … Продолжи со читање Мицкоски: ВМРО-ДПМНЕ е фаворит на парламентарните избори, разликата е два наспроти еден