Мицкоски: Точно е дека има притисоци за уставните измени, но нема да паднам и да попуштам ниту милиметар

„Ако ме прашувате дали има притисок и дали има непријатни состаноци, ќе ви кажам да, има притисок … Продолжи со читање Мицкоски: Точно е дека има притисоци за уставните измени, но нема да паднам и да попуштам ниту милиметар