Мицкоски: Ставот на ВМРО-ДПМНЕ е укинување на техничката влада – со неа државата не добива, напротив, губи

На прашањето со кого ќе коалицира доколку ВМРО-ДПМНЕ не освои доволно пратеници за самостојно да формира влада, … Продолжи со читање Мицкоски: Ставот на ВМРО-ДПМНЕ е укинување на техничката влада – со неа државата не добива, напротив, губи