Мицкоски: Предвидени се 1198 проекти во нашата програма за промена и подобар живот

Според Христијан Мицкоски, ВМРО-ДПМНЕ е партија која знае да прави добри проекти и програми, а за тежината … Продолжи со читање Мицкоски: Предвидени се 1198 проекти во нашата програма за промена и подобар живот