Мицкоски предложи реорганизација на Владата: Ќе има 20 наместо досегашните 16 министерства

Лидерот на ВМРО-ДПМНЕ посочи и дека не би сакал да дејствува како ловец на пратеници, туку очекува … Продолжи со читање Мицкоски предложи реорганизација на Владата: Ќе има 20 наместо досегашните 16 министерства