Мицкоски: Подготвен сум за пакт за национално единство со сите некриминални сегменти, само ДУИ да оди во опозиција

Лидерот на ВМРО-ДПМНЕ порача дека треба да се препознае овој историски момент за понудена рака за обединување … Продолжи со читање Мицкоски: Подготвен сум за пакт за национално единство со сите некриминални сегменти, само ДУИ да оди во опозиција