Мицкоски побара од пратениците на СДСМ да не ја прифатат предлог-преговарачката рамка

Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицскоски ги повика пратениците на СДСМ да не ја прифаќаат предлог-преговарачката рамка во … Продолжи со читање Мицкоски побара од пратениците на СДСМ да не ја прифатат предлог-преговарачката рамка