Мицкоски по прегласувањето очекува 62 пратеници, најавува историски реформски процес во државата

„Во првите 100 дена очекуваме исклучително добри вести за сите граѓани, во смисла на подобрување на стандардот, … Продолжи со читање Мицкоски по прегласувањето очекува 62 пратеници, најавува историски реформски процес во државата