Мицкоски: По евентуални уставни измени, ќе остане уште да се исцрта граница и да заврши постоењето на Македонија

А, што се однесува до оние повици од СДС да сме се качеле се на возот кон … Продолжи со читање Мицкоски: По евентуални уставни измени, ќе остане уште да се исцрта граница и да заврши постоењето на Македонија