Мицкоски: Незавршувањето на седницата не значи дека вратата за уставни измени е отворена, избори се решение

Мицкоски рече дека незавршувањето на вчерашната седница не треба да се толкува дека вратата останала отворена и … Продолжи со читање Мицкоски: Незавршувањето на седницата не значи дека вратата за уставни измени е отворена, избори се решение