Мицкоски: Не сакам да бидам мандатар и истовремено да броиме жртви

„Избори ќе има кога ќе бидат обезбедени услови за фер и демократски избори“, изјави денеска лидерот на … Продолжи со читање Мицкоски: Не сакам да бидам мандатар и истовремено да броиме жртви