Мицкоски не исклучува можна коалиција со Левица на изборите: Во политиката никогаш не велете никогаш

„Никогаш во политиката не велете никогаш. Тие вредности се ставаат на маса и се прави политички договор“, … Продолжи со читање Мицкоски не исклучува можна коалиција со Левица на изборите: Во политиката никогаш не велете никогаш