Мицкоски: Наместо национално единство во Благоевград и поддршка на својот народ, државниот врв се одлучи да служи на туѓи интереси

Изјавата на Мицкоски следува откако владините претставници кажаа дека не чувствуаат потреба да одат на утрешното отворање … Продолжи со читање Мицкоски: Наместо национално единство во Благоевград и поддршка на својот народ, државниот врв се одлучи да служи на туѓи интереси