Мицкоски на средба со Сарацин: Прифаќање бугарски диктат нема да се случи

На средбата помеѓу лидерот на ВМРО-ДПМНЕ и специјалниот пратеник на Германија за Западен Балкан, Мануел Сарацин, станало … Продолжи со читање Мицкоски на средба со Сарацин: Прифаќање бугарски диктат нема да се случи