Мицкоски: На прагот сме од огромна победа – народот е посилен од стотината елитисти кои со години ја упропастуваат Македонија

Овие избори се вистински бидејќи е дојден последниот час за да победат пристојните луѓе и разумот во … Продолжи со читање Мицкоски: На прагот сме од огромна победа – народот е посилен од стотината елитисти кои со години ја упропастуваат Македонија