Мицкоски: Ковачевски да не дезертира – време е за дебата и за прифаќање на планот на ВМРО-ДПМНЕ за енергетската криза

Освен што уште еднаш го повика премиерот на телевизиски дуел, лидерот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски, ја повика … Продолжи со читање Мицкоски: Ковачевски да не дезертира – време е за дебата и за прифаќање на планот на ВМРО-ДПМНЕ за енергетската криза