Мицкоски: Кој ќе одговара кривично за овој екоцид?

Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски, на Фејсбук објави видеоснимки и фотографии од РЕК „Битола“. „РЕК ‘Битола’ денес/деновиве. … Продолжи со читање Мицкоски: Кој ќе одговара кривично за овој екоцид?