Мицкоски ќе оди на лидерската средба в понеделник, но останува на ставот против уставни измени

ВМРО-ДПМНЕ е одговорна и државотворна партија и да, еве објавувам, дека ќе присуствувам на таква средба затоа … Продолжи со читање Мицкоски ќе оди на лидерската средба в понеделник, но останува на ставот против уставни измени