Мицкоски ја продолжи кавгата со Груевски: Жалам што се одлучи да правиш јавна пародија и да служиш за дефокус од криминалот на оваа власт

Нема потреба од дијалог преку медиуми, но, бидејќи ми се обрати со статус само еднаш, ќе ти … Продолжи со читање Мицкоски ја продолжи кавгата со Груевски: Жалам што се одлучи да правиш јавна пародија и да служиш за дефокус од криминалот на оваа власт