Мицкоски: Има луѓе во раководството на ДУИ кои сакаат коалиција со ВМРО-ДПМНЕ

„Немаме преговори, но има луѓе коишто се дел од од раководството на ДУИ и коишто сакаат катарза … Продолжи со читање Мицкоски: Има луѓе во раководството на ДУИ кои сакаат коалиција со ВМРО-ДПМНЕ