Мицкоски: Има докази за оската за дејствување на ДУИ, СДС, Груевски, можеби треба да им се освежи меморијата за пликоата кои ги добиваа со едно УСБ и Ахмети и Џафери

На прашањето зошто токму денеска имал средба со Гордана Јанкуловска, кога условно речено се води „фејсбук-војна“ меѓу … Продолжи со читање Мицкоски: Има докази за оската за дејствување на ДУИ, СДС, Груевски, можеби треба да им се освежи меморијата за пликоата кои ги добиваа со едно УСБ и Ахмети и Џафери