Мицкоски: Иднината е или држава на Ахмети, Пендаровски и Ковачевски или држава на народот, предводена од ВМРО-ДПМНЕ

„Во изборната единица 1 носител еден ќе бидам јас. Во ИЕ 2 ќе биде потпретседателот Владо Мисајловски, … Продолжи со читање Мицкоски: Иднината е или држава на Ахмети, Пендаровски и Ковачевски или држава на народот, предводена од ВМРО-ДПМНЕ