Мицкоски по реакциите од Грција и ЕУ: Мое човеково право е како ќе ја нарекувам сопствената држава

Мицкоски рече оти очекувал од Грција честитка, а наместо тоа „добивме, за жал, политички мускули“. Лидерот на … Продолжи со читање Мицкоски по реакциите од Грција и ЕУ: Мое човеково право е како ќе ја нарекувам сопствената држава