Мицкоски ѝ ги предаде на Владата своите контакти за надминување на енергетската криза

Премиерот Ковачевски по вчерашната средба со Мицкоски изјави дека на средбата ги образложиле сите активности што ги … Продолжи со читање Мицкоски ѝ ги предаде на Владата своите контакти за надминување на енергетската криза