Мицкоски: Функционери на СДСМ и ДУИ испумпувале буџетски средства преку УЈП, надлежните органи да го спроведат законот

Лидерот на опозицијата ги повика надлежните органи да излезат со имиња на сите вклучени во оваа афера, … Продолжи со читање Мицкоски: Функционери на СДСМ и ДУИ испумпувале буџетски средства преку УЈП, надлежните органи да го спроведат законот