Мицкоски е за влада на широко македонско национално единство

Прашан дали тоа значи влада на „ВМРО-ДПМНЕ плус СДСМ минус ДУИ“, Мицкоски рече дека тоа ќе го … Продолжи со читање Мицкоски е за влада на широко македонско национално единство