Мицкоски е за „нов договор за Македонија“: Ако се разговара за нормата „20%“, да се разговара и за „Бадентер“ и за „балансер“

„Aко мислите за таа норма од 20 проценти, многу пати во минатото сум кажал, подготвен сум да … Продолжи со читање Мицкоски е за „нов договор за Македонија“: Ако се разговара за нормата „20%“, да се разговара и за „Бадентер“ и за „балансер“