Мицкоски е подготвен на лидерска средба или на дуел да го објасни предлогот за промена на Уставот по хрватски модел

Опозицискиот лидер уште еднаш ја повика власта да се одважи и да го прифати консензусот за хрватскиот … Продолжи со читање Мицкоски е подготвен на лидерска средба или на дуел да го објасни предлогот за промена на Уставот по хрватски модел