Мицкоски да достави докази дека е направен фалсификат со известувањето за РЕК „Битола“, бара обвинителството

Доколку некој има докази дека е направен фалсификат во известувањето за случајот со РЕК „Битола“, потребно е … Продолжи со читање Мицкоски да достави докази дека е направен фалсификат со известувањето за РЕК „Битола“, бара обвинителството