Мицкоски бара средба со Битиќи за да го претстави планот за справување со енергетската криза

Мицкоски ѝ предложи на Владата концепт со кој државата ќе заштеди 300 милиони евра. Според Мицкоски, заштедата … Продолжи со читање Мицкоски бара средба со Битиќи за да го претстави планот за справување со енергетската криза