Мицкоски бара оставки од членовите на Комисијата за заштита од заразни болести

Лидерот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски, побара колективна оставка од членовите на Комисијата за заштита од заразни болести. … Продолжи со читање Мицкоски бара оставки од членовите на Комисијата за заштита од заразни болести