Мицкоски: Амбасадор на соседна држава има сериозна забелешка на најавата за ставање на националноста во личните карти

Лидерот на ВМРО-ДПМНЕ ја повика Владата да го поднесе предлог-законот со европско знаменце Премиерот Зоран Заев денеска … Продолжи со читање Мицкоски: Амбасадор на соседна држава има сериозна забелешка на најавата за ставање на националноста во личните карти