Мицевски во случајот „27 април“: Никој не ми кажал за план за насилство или за попречување на избор на претседател

Координаторот на пратеничката група на ВМРО-ДПМНЕ во минатиот и новиот собраниски состав, Никола Мицевски, е првиот сведок … Продолжи со читање Мицевски во случајот „27 април“: Никој не ми кажал за план за насилство или за попречување на избор на претседател