Мицевски: Оваа власт е продолжниот кабел кој ја изгоре државата, предвремени избори мора да има

Тој нагласи дека уставни измени не се прават врз основа на натурање и диктат од надвор. Тоа, … Продолжи со читање Мицевски: Оваа власт е продолжниот кабел кој ја изгоре државата, предвремени избори мора да има