Мишел: Европскиот совет одлучи да отвори пристапни преговори со Украина и Молдавија

ЕУ и додели кандидатски статус на Грузија, а преговорите со Босна и Херцеговина ќе ги отвори кога … Продолжи со читање Мишел: Европскиот совет одлучи да отвори пристапни преговори со Украина и Молдавија