Мисајловски не очекува ново вето од Грција, а функционерите на ВМРО-ДПМНЕ ќе продолжат усно да ја изоставаат придавката „северна“

Не мислам дека би имало ново вето поради ова – вели потпретседателот на ВМРО-ДПМНЕ по реакциите од … Продолжи со читање Мисајловски не очекува ново вето од Грција, а функционерите на ВМРО-ДПМНЕ ќе продолжат усно да ја изоставаат придавката „северна“