Министрите ќе се вакцинираат по велигденските празници

Владините претставници ќе се вакцинираат по празникот Велигден, кога ќе пристигнат и првите поголеми количини вакцини, најави … Продолжи со читање Министрите ќе се вакцинираат по велигденските празници