Министерството за земјоделство даде поддршка за ограничување на цените на овошјето и зеленчукот

Сепак, нагласуваат дека крајната одлука по ова прашање е во рацете на Министерството за економија, а дека … Продолжи со читање Министерството за земјоделство даде поддршка за ограничување на цените на овошјето и зеленчукот