Министерството за правда врши надзор во кавадаречкиот суд, ќе ја проверува работата на претседателот Нанев, но и на АКМИС-системот

Претседател на Основниот суд во Кавадарци е судијата Лазар Нанев, кој пред неколку дена беше разрешен од … Продолжи со читање Министерството за правда врши надзор во кавадаречкиот суд, ќе ја проверува работата на претседателот Нанев, но и на АКМИС-системот