Министерството за правда незадоволно од Извештајот за работата на обвинителите: Нема податоци за траењето и одолжувањето на истрагите

Од Министерството се незадоволни и поради недостигот на информации за користењето опрема за снимање и поради отсуството … Продолжи со читање Министерството за правда незадоволно од Извештајот за работата на обвинителите: Нема податоци за траењето и одолжувањето на истрагите