Министерството за правда нема ингеренции за отворањето на новиот бугарски клуб „Цар Борис Трети“, вели Тупанчевски

Министерот вели дека за кратко време ќе биде одржана конститутивна седница на Работната група или ад хок … Продолжи со читање Министерството за правда нема ингеренции за отворањето на новиот бугарски клуб „Цар Борис Трети“, вели Тупанчевски