Министерството за правда бара од Комората на извршители да го испита случајот во кој извршителката Јакикимовска го нападна новинарот Салиу

Оттаму нагласуваат дека извршителите се должни да го применуваат Кодексот на професионална етика кој претставува збир на … Продолжи со читање Министерството за правда бара од Комората на извршители да го испита случајот во кој извршителката Јакикимовска го нападна новинарот Салиу